Uživajte u svakom zalogaju: Testenina s kobasicama i sosom od paradajza (RECEPT)

0

Dodajte i ovaj recept u svoju zbirku.

Potrebno vam je: 

  • pakovanje kobasica
  • glavica crnog luka
  • dva čena belog luka
  • ulje
  • 300 grama testenine po želji
  • 6-7 paradajza pelata
  • parmezan
  • začini – so, biber, peršun

Priprema:

  1. Skuvajte testeninu u slanoj vodi.
  2. Na ulju ispržite iseckane kobasice.
  3. Kad porumene, dodati iseckan luk i smanjiti temperaturu.
  4. Nakon pet minuta dodati iseckan paradajz i kuvati još 10- 15 minuta.
  5. Oceđenu testeninu dodajte u kobasice i paradajz.
  6. Prilikom serviranja posuti peršunom, parmezanom i peršunom.

Prijatno!

Source SK Magazin

Leave A Reply

Your email address will not be published.