Proglašene su najlepšim devojčicama na svetu, a zbog majke mnogi kažu da im je život horor film (FOTO)

Bliznakinje Ava Mari i Lea Rouz postale su poznate i popularne širom sveta kada su im roditelji za sedmi rođendan otvorili zajednički Instagram profil. Danas ih prati neverovatnih 1.100.000 ljudi.

Proglašene za najlepše na svetu, a dobile su i brojne ponude o modnih brendova i popularnih fotografa.

Njihova majka Žaki Klements kaže da su u poslednjih godinu dana devojčice bile zauzete i da su se i pored svih obaveza zabavljale.

“Bez obzira da li idu šoping, promovišu brendove ili se slikaju sa fanovima, one se zabavljaju. Ono što je njima najbitnije je da imaju prijatelje”, rekla je Žaki za “Buzzfeed”.

Bez obzira na planetarnu popularnost, ne dozvoljava im da izostaju iz škole.

“U slučaju da se desi da ih angažuje neka firma, postoje privatni časovi na kojima nadoknađuju ono što su propustile u školi”.

Radnim danima Ava i Lea ustaju rano ujutru jer putuju do Los Anđelesa, urade što je traženo od njih, a onda ih majka odvede na ručak ili kupovinu.

“Kad ne rade ili ne idu u školu, plivaju, vežbaju, idu na časove plesa ili se druže sa decom iz komšiluka”, dodaje majka.

Žaki ponekad dozvoljava ćekama da čitaju komentare i ističe da je za uspeh na Instagramu najbitnija estetika, način na koji se ljudi prezentuju.

“Trenutno se fokusiramo na Jutjub. Trebalo bi češće da objavljujemo klipove kako bi i tu napravili zajednicu”, zaključuje Žaki.

Nakon što je objavljen intervju sa majkom na sajtu “Buzzfeed” komentari korisnika nisu bili nimalo pozitvni. Naime, čitaoci na sajtu ističu da devojčice nemaju detinjstvo i da će se ambicije majke jako loše završiti.

“Toliko članaka o rušenju stereotipa o ženama i izgledu, a onda se sedmogodišnjakinje guraju u pravi plan kao da su modeli za Vogue”, “Ovo se zove zloupotreba dece”, “Naježila sam se od priče. Jedna je stvar biti dete, a potpuno druga kad si dete u svrhu novca”, “Već vidim naslove za pet godina kako su devojčice podivljale”, “Ovo je zlostavljanje deteta i ugrožavanje njegovog prava”, “Ovo je kao neki horor film”.

Ava i Lea su trenutno najzaposlednije devojčice na svetu i iza njihovog biznisa upravo stoji majka.

Source SK Magazin Blic žena

Comments are closed.