Penzioner tužio glumicu da mu je slomila rebra, evo koliko joj novca traži

0

Američka glumica Gvinet Paltrou (46) optužena je da je penzioneru (72) polomila rebra, kao i da je muškarac doživeo potres mozga, kada je glumica na njega naletela na skijalištu.

Penzioner Teri Senderson potvrdio je novinarima da je podneo tužbu protiv slavne glumice jer mu je nanela povrede, a nije pozvala pomoć. On je dodao i da su njen instruktor skijanja i prijatelji lažno svedočili tvrdeći da holivudska zvezda nije uzrokovala sudar.

Penzioner je ispričao da se sudar dogodio na skijaškoj stazi za početnike u skijalištu Dir voli i da je pre udarca čuo vrisak. Kako je Senderson izgubio svest nakon pada, poznanik mu je ispričao da ga je upravo Gvinet udarila i otišla i nije pozvala pomoć. Glumica se oglasila preko portparola i poručila da tužba nema osnovu.

Foto: Printscreen Youtube

Penzioner je tužbu podneo posle tri godine, jer imao probleme s advokatima i nije mogao normalno da funkcioniše zbog potresa mozga.

On tvrdi da mu advokat slavne glumice nije ponudio niti nadoknadu niti izvinjenje, već je zapretio kontratužbom.

Zbog svega toga, Senderson traži 3.100.000 dolara, a novinarima je dao i video snimak na kom se vidi kako ga žena s leđa udara, a potom preko njega padaju još dve osobe. Oni su zatim ustali i ostavili ga da leži u snegu.

Source SK Magazin

Leave A Reply

Your email address will not be published.