Ona je najmlađa baka na svetu: Dobila je unuka sa 23, a on ima osam godina i već je veren (FOTO,VIDEO)

0

Rifka Stanesku (33) iz Rumunije, koja je u 12. godini rodila dete, postala je najmlađa baka na svetu kada je pre 10 godina dobila unuka.

Rifka je rodila ćerku Mariju kada je imala samo 12 godina, koja je takođe postala majka još dok je i sama bila dete, u 11. godini.

Mlada baka iz sela Investi u Rumuniji kaže kako je molila svoju ćerku da ostane u školi, ali je nije poslušala i dobila je sina.

“Srećna sam što sam baka, ali za Mariju želim nešto drugo. Moj unuk Jon je dobar dečak i već je veren iako ima osam godina. Lakše je dečacima, ne pate toliko kao djevojčice”, rekla je Rifka, koja je sada u ranim tridesetim godinama, za britanski The Sun 2011. godine.

Rifka se pobunila i, protiv želje svoje porodice, pobegla s prodavcem nakita Jonelom Staneskuom, kada su imali 11 i 13 godina. Venčali su se i ubrzo nakon toga Rifka je zatrudnela.

“Želela sam da se udam za njega, i nakon što smo prvu noć proveli zajedno, niko nije mogao da nas razdvoji. Bila sam obećana drugom dečaku, ali ga nisam volela”, ispričala je tada Rifka.

U rumunskoj kulturi, devojčice se ranije udaju, kako bi mladoženja bio siguran da su nevine, čime bi obezbedile dobar miraz.

“Pre toga je bilo mnogo borbe, moj otac čak i napadao mog muža nožem, želeo je da plati 500.000 leva ( oko 132.000 američkih dolara) u kompenzaciji. Posle tri dana sam opet pobegla da budem s njim”, rekla je Rifka.

A Romanian gypsy woman is the youngest grandmother at age 23.Rifca Stanescu had her daughter named Maria when she was 12 and in turn her daughter had her first child at 11.

Gepostet von The Bizarre and The Oddities am Samstag, 24. August 2013

Nakon što je rođena Marija, Jonelova porodica je platila mirazu i sve je zaboravljeno. Ali kada je Marija napunila 11 godina, udala se i za šest meseci zatrudnela.

“Nisam pokušavala da zaustavim kćerku da se uda, to je tradicija, dešava se”, rekla je ova nesvakidašnja baka.

Source SK Magazin

Leave A Reply

Your email address will not be published.