Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku rođeni su da zavode

0

Kada je zavođenje i slamanje ženskih srca u pitanju, na Zodijačkom tronu sedi baš onaj znak, koji je za tron i rođen. Reč je naravno o Lavovima.

Njihov vatreni temperament, svakako je ono što pripadnice ženskog pola obara s nogu. Kako su gladni pažnje, pronaći će način da je ugrabe za sebe, a posebno će se pozabaviti osobom, koja im se dopada i potrudiće se da joj to jasno stave do znanja.

U društvu su uvek najglasniji i vode glavnu reč, jer im je liderska uloga u krvi. A kada su veze u pitanju, oni su ti koji svoju partnerku vode ka posebnoj emotivnoj avanturi.

Retke su osobe koje su imune na njihov šarm, jer oni su pravi majstori zavođenja. Upravo u ovome krije se i najveći problem, kada su muškarci rođeni u ovom znaku u pitanju. Oni su veoma odani i posvećeni, kada se zaljube, ali dok se to ne dogodi uživaće u flertu i aferama, pa vam mogu slomiti srce.

Iako im preterana pažnja, zaljubljene žene, hrani ego, nakon nekon vremena to će im dosaditi i krenuće u potragu za novim izazovom. Dakle, ako je vaš partner rođen u znaku Lava, dajte sve od sebe da mu svakoga dana postanete još veći izazov i ubrzo ćete pored sebe imati čoveka svog života!

Source Lepota i zdravlje

Leave A Reply

Your email address will not be published.