Lista filmova u kojima su scene seksa stvarne

Postoje dve činjenice koje treba da znate u samom startu. Prva je ona dapričanje o seksualnim odnosima nisu tabu tema, a druga da ih zbog prirodnosti i uverljivosti scena imaju i u nekim filmovima.

Ovde je lista  filmova u kojima su glumci imali stvarne seksualne odnose, a da retko ko to zna.

Shortbus

Ovaj film je posebno glumačko ostvarenje na temelju kojeg se razvila priča o ženi i njenim hronikama o dostizanju orgazma, koji je glumici Sook-Yin Lee ostavio trag na daljoj karijeri, zbog čega su joj čak i na jednom poslu otkazali angažman.

9 songs

 

Ako ste se ikada pitali kako izgleda obilaziti koncerte s potpunim strancem i pri tome imati seksualne odnose, gde god stignete, evo vam odgovora. Film obiluje seksualnim scenama, koje su sve redom realne.

The Brown Bunny

 

Ako se prisetite 2003, godine izlaska ovog filma, setićete se da niko nije mogao da prestane da priča o sceni  seksa između Vincent Gallo-a i Chloe Sevigny, jer su pomerili sve dotadašnje granice u snimanju seksualnih scena.

The idiots

 

Grupa prijatelja koja učestvuje u orgijama definitivno je dovoljan opis za ovaj film, u kojem su u većini situacija snimali scene simultanog seksa, ali je bilo i onih u kojima su stvarno imali odnose.

Intimacy

Film iz 2001. godine vrlo uverljivo predstavlja odnos muškarca koji se zaljubljuje u udatu ženu. Uprkos tome što se njih dvoje viđaju samo zbog povremenog seksa, priča prerasta u nešto mnogo ozbiljnije, a sam pristup odnosu glumaca netipičan je za ovakvu vrstu filmova.

Lie with me

Priča o aferi dvoje ljudi sa relativno poznatim glumcima, Ericom Balfourom i Lauren Lee Smith naišla je na loše kritike, ali uverljivom glumom i pristupom seksualnosti osvojila je srca publike.

Antichrist

Kontroverzni film sa toliko uverljivim scenama seksa, da će malo ko verovati da su u nekim situacijama zamenjeni drugim osobama.

 

Source luftika.rs

Comments are closed.