Ko bi im odoleo: Pljeskavice bez mesa slasnog ukusa (RECEPT)

Ove pljeskavice mogu praviti i vegetarijanci.

Potrebno je:

  • pola kilograma brokolija
  • dva jajeta
  • 150 grama prezli
  • 150 kuvanog ili pečenog kestena bez ljuske
  • glavica crnog luka
  • ulje, so, biber

Priprema:

  1. Sitno iseckan luk propržite na ulju.
  2. Umućena jaja pomešajte s usitnjenim brokolijem i prezlama.
  3. Napravite pire od kestena pa dodajte u prethodnu smesu.
  4. U sve na kraju ulijte ohlađen propržen luk.
  5. Dodajte so i biber po ukusu, pa oblikujte pljeskavice.
  6. Pecite po pet minuta sa obe strane.

Prijatno!

*Ako mislite da umete dobro da kuvate, pošaljite nam svoj recept i fotografiju jela na skmagazin1@gmail.com ili u inbox na Fejsbuk stranicu, a mi ćemo ga rado objaviti.

Source SK Magazin

Comments are closed.